Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

OBAVIJEST– NOVA ODLUKA O CIJENI VODNIH USLUGA

Temeljem dane suglasnosti gradonačelnika (Grad Kutina, Grad Popovača) i općinskog načelnika (Općina Velika Ludina) na Odluku o cijeni vodnih usluga Moslavine d.o.o. Kutina sukladno Zakonu o vodama (NN  153/09, 63/11, 130/11, 56/13 i 14/14) obavještavamo vas da od 01.06.2018 godine stupa na snagu korekcija cijene vodnih usluga koja je usklađena s troškovima poslovanja Društva prema Uredbi o najnižoj osnovnoj cijeni vodnih usluga i vrsti troškova koje cijena vodnih usluga pokriva.
Korekcija cijena vodnih usluga uvjetovana je povećanjem troškova koje se odnosi na električnu energiju, gorivo i sirovine, građevinske radove, te ostale usluge, a sve u cilju poslovanja prema načelu održivog razvoja i povrata troškova sukladno Uredbi o najnižoj cijeni vodnih usluga i vrsti troškova koje cijena vodnih usluga pokriva, te načelu stalnog povećanja kakvoće usluga i trajnog osiguranja održavanja komunalnih građevina u stanju funkcionalne sposobnosti.
Na primjeru izračuna računa za prosječenu potrošnju vode od 10 m3 (za stambeni prostor) i 30 m3 (za poslovni prostor) iskazana je promjena cijene na računima. 

Povećanje za građanstvo za 10 m3 (prosjek) iznosi 7,94%, dok za pravne osobe za 30 m3 (prosjek) povećanje iznosi 7,83%.
Korekcija cijena vodnih usluga korigirana je s ciljem osiguranja održavanja postojeće stabilnosti poslovanja, što je od zajedničkog interesa kako Moslavine d.o.o. i vlasnika, tako i korisnika distribucijskog sustava Moslavine d.o.o. 


 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login